Animated Transparent Chrome Glass - Link Select

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

PetExpo 2014

Matkaan lähdettiin lauantai aamuna hiukan ennen kuutta kun saatiin kamppeet ja kisu pakattua autoon... Matka Helsinkiin suju ihan hyvin,miä nukuin,Mowgli nukku ja äippä ajo :D Perillä sitte purettiin autosta lasti messukeskukseen ja sillä välin ku jonotin eläinlääkärin tarkastukseen kävi äiti laittamassa sturdin ja muut valmiiksi paikoilleen. Tuomarina meillä oli Eric Reijers. Tuomari tykkäs ihan hirveesti Mowglista ja kehui,kuulemma lupaava nuori mies jolla on "tänään hiukan huono päivä" kun Mowgli siinä putisi ja murjotti :'D Mowglilla oli yksi kilpailija mutta tuomari valitsi Mowglin ex1.



Mowgli tuolla taaemana ja kilpailija edessä
Tässä taas toisinpäin,Mowgli edessä 

 Noh värinparhaassa olikin sitten vastassa oli tosi upea ja Mowglia vanhempi ja kehittyneempi katti joten jäätiin nuoren herran kanssa toisiksi. Lauantailta siis saaliina serti. Eipä me muuta tultukkaan hakemaan joten saa olla tyytyväinen ♥

Illalla hotellilla käytiin syömässä ja rentouduttiin Mowglin kanssa, mentiin käytävällekkin käppäilemään Mowgli sylkyssä, sinne tuliki yllättäen neljä italialais nuorta jotka vaan alko huutamaan "AWWW cute" ja tuli luokse sitte ne kysy "whats his name" miä vastasin että "Mowgli" noh alkoivat siinä sitten kaikki ihan rakastuneina toistelemaan sitä ja silittelivät kisusta,viimeinen kommentti ennenkuin lähtivät oli "fluffybunny mowgli" haha, pörröpupu :') Nyt Mowgli on virallisesti maailmanlaajuisesti rakastettu.

Sunnuntai

Herättiin puol seiskan aikoihin ja käytiin syömässä aamutoimien jälkeen, äippä kävi heittämässä meidät kissan kanssa messukeskukseen ja palasi itse vielä hotellille. Noh tuomarina olikin tänään Veikko Saarela, joten oli tuttu tuomari pitkästä aikaa, Nuppu on ollut monesti hänellä arvosteltavana ja Mowgli kerran. Veikko tykkäsi Mowglissa eniten turkista,väristä sekä hienosta näyttelykunnosta ja saatiin serti :) Värinparhaassa oli taas vastassa eilen meidät voittanut kolli ja taasen olimme kakkosia mutta tänään oli herra kyllä ihan yli mahtava ja kiltti että saa olla todella todella tyytyväinen ♥

"Moumou mamma hei haluun kotiin jo nukkumaan"


Mowgli esiintyi myös ragdoll pöydän luona ja moni ihminen kävi sitä silittelemässä ja ihastelemassa, oli tosi reippaana vaikka hirmuisesti pelottikin kun oli niin paljon ihmisiä ja meteliä :)
Kotimatkalle päästiin lähtemään kello viideltä ja kotona oltiin hiukan ennen seitsemää :)
Loppuun vielä muutama kuva messuista...







6 kommenttia:

  1. Olipa mukavaa lukea PetExpo kuulumiset ja onnittelut hienosta näyttelytuloksesta! :-) Siellä oli varmasti paljon katseltavaa, näin muistelen viime vuodelta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirveesti kaikkea meinas leuka pudota joka välissä kun kierreltiin ihastelemassa toinen toistaan ihanampia eläimiä :)

      Poista
  2. Onnittelut Mowglille serteistä :)

    VastaaPoista
  3. Olipa taas söpöjä kuvia Mowglista – eikä ihme, että se niittää jo maailmanlaajuista ihailua. :) Harmi, etten päässyt tällä kertaa PetExpoon. Yleensä olen siellä aina kuikkimassa varsinkin kissoja, ja nyt olisi ollut Mowglikin paikalla. Mutta ehkä taas ensi vuonna. Onnittelut serteistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Novoi harmi :( Ens vuonna uus yritys! Kyllä noi messut on mahtavia kun on niin hirmusest kaikkee ihanaa...:) Kiitos!

      Poista