Animated Transparent Chrome Glass - Link Select

torstai 10. huhtikuuta 2014

Pesupäivä

Tänään oli Mowglin pesupäivä, tai no "esi"pestiin me häntä jo kerran tiistaina mutta tänään siis kunnollinen koko kissan tehopesu :D Huh kuulostaa hurjalta,ei me kissaa kuitenkaan lingottu missään pyykkikoneessa vaan pestiin pitkän kaavan mukaan ja föönattiin vielä kuivaksi. Kyllä se hormoni siru jotakin jo alkaa vaikuttamaan kun oli herra niinkin rauhallinen tällä kertaa pari kertaa vain maukasi vaikka yleensä kiljuu kokoajan, läheni jo helppous tasolla Nuppua :D


Yllätettiin Mowgli ja mentiin kertomaan uutiset pesulle joutumisesta, ootsä tosissas!!? Tuumi herra ja tuijotti järkyttyneenä...Tänään taitaa joku päivittää kissafacebookkiin kuinka hirveä omistaja osaa olla ja kuinka kaamean kylvyn sai ;)


Nuppua tuntui kovasti ihmetyttävän kuljetusboxi ja matkalaukku eteisessä...hmm eikai mua vaan viedä jonnekkin nuuskutteli neiti tavaroita ihmetellen ja hymähdellen




"Mamma hei älä unoha kuivata mun tassuja!"



Palkinnoksi Mowgli sai lemppari kissanamejaan, olihan siinäkin juju, joutui vähän näkemään palkkionsa eteen vaivaa ja tekemään huikean sirkustempun: TAKAJALOILLA SEISONNAN
Uhmattiin painovoimaa ja pullea pikkumies nousi kuin nousikin kiltisti namiensa perään...

Nyt on pesut suoritettu ja huomenna vielä pakataan niin ihmisten kuin Mowglinkin kamppeet ja suunnataan Helsinkiin! Viikonloppu menee siellä PetExpossa näyttelyjen merkeissä :)
Mukavaa loppuviikkoa ja tulevaa viikonloppua teille, päivittelen sitten näyttelyiden jälkeen lisää miten meillä on oikein mennyt :)

4 kommenttia:

  1. Voi Mowgli! Mikään ei ole niin surkea näky, kuin vastapesty kissa! :) Sitten kuivattuna tosin näky onkin upea!
    Menestystä näyttelyyn ! :)

    VastaaPoista
  2. Ihme, että Mowgli suostui poseeraamaan märkänä - meidän kissat ovat silloin kaikkea muuta kuin paikoillaan. Ihanan puhdas ja kuohkea katti tuli! :) Hauskaa Pet Expoilua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos sitä nyt poseeraukseksi voi kutsua,herra sattu just mulkasemaan kameraan ku napsasin kuvan ;) Kiitos,eiköhän tästäkin mukava reissu saada aikaseksi!

      Poista