Animated Transparent Chrome Glass - Link Select

tiistai 11. helmikuuta 2014

Viidakon villein.... MOWGLI

Nuppu synnytti vappuna 30.4.2013 kolme täydellistä sinisilmäistä ragdoll pienokaista, kaksi tyttöä Siirin ja Vapun sekä pojan Mowglin. Mowgli on oikealta nimeltään Satinante`s Dom Perignon. Halusimme ottaa Mowglin meille toiseksi kisuseksi ja niimpä se muuttikin Nupun mukana kasvattajalta takaisin kotiin 14.elokuuta ♥

Mowglilla kuten muillakin rakkailla lapsilla on monta nimeä:Mökö,Miugli,Kasvattaja tädin käyttämä Mokkeli :D,Smougli,Smö,kultsi,tatti,Hynynen,Nuppu junior,junnu,kakara....mitä niitä nyt onkaa:D Kaikki tuntuu kutsuvan mowglia jollakin omalla lempinimellään...Alunperin nimi Mowgli tuli viidakko kirjasta sillä Mowgli tosiaan oli pienestä asti viidakon villein taapero. Vauvojen ollessa pahvilaatikossa Mowgli kiipesi sinnikkäästi aina vaan uudelleen laidan yli vapauteen kun sisarukset imeskelivät tyytyväisesti lämpöisessä laatikossa mammakisun tisua :D Mowgli ei ole tähänkään päivään asti rauhoittunut ja herra on kieltämättä melko äänekäs ja mielenkiintoinen olio, kaikkien on kiinnitettävä häneen huomio koko aika tai alkaa järkyttävä show jotta huomiota varmasti heruisi....Mowgli on täysin piloille hemmoteltu se tosiaan kuvittelee olevansa maailman valtias ja vaatii jatkuvaa hierontaa ja kapsuttelua tai leikkiseuraa, mutta hei kuka voisi sanoi ei söpölle isolle ja pehmoiselle sinisilmäiselle nallukalle ?




1 kommentti:

  1. Aivan ihana kissablogi täällä ja niin suloiset kissat! :) Ragdoll on ollut jo pitkään oma haave rotuni. Liityin ehdottomasti lukijaksi :)

    www.pieceofpencilart.blogspot.fi

    VastaaPoista